avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... achizitie imobil de la firma in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

achizitie imobil de la firma in insolventa

Buna ziua,

Doresc sa cumpar un imobil, prin programul 'Prima casa"de la o firma aflata in insolventa. Cei de la banca mi-au cerut acordul scris al creditorilor. Prima sedinta a creditorilor are loc in luna iulie. Daca pana atunci obtin acordul administratorului judiciar la vanzare este suficient? Imi pot ataca creditorii actul de vanzare-cumparare si in cele din urma contractul sa se anuleze?

Pot obtine acordul judecatorului sindic inainte de intrunirea masei credale?
Decizia data de judecatorul sindic ramane definitiva si irevocabila?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:50, 10 Aprilie 2010
Ar trebui sa aveti acordul creditorilor pentru vanzare.
Hotararea judecatorului sindic nu e irevocabila, ea poate fi atacata cu recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patrimoniu firma in insolventa horiacris horiacris Buna ziua. Casele construite de o firma aflata in insolventa sunt considerate produse ce pot fi vandute ca orice alt produs , sau sunt considerate ca facand ... (vezi toată discuția)
Nelamurire insolventa Ccnbooks Ccnbooks Buna ziua! Am urmatoare nedumerire.O persoana apropiata mie detine o societate care in prezent se afla in procedura de insolventa.Desi o vreme a reusit sa ... (vezi toată discuția)
Insolventa mirela.dinu mirela.dinu Doresc sa cumpar o casa care nu are utilitati de la o societate aflata in insolventa si care promite realizarea lucrarilor de utilitati indata ce incaseaza ... (vezi toată discuția)