avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Conflict de interese?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Conflict de interese?

Daca un consilier local, administrator la o firma de carburanti, vinde carburanti la societatea de salubritate subordonata consiliului local este sau nu in conflict de interese? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 08:07, 11 Aprilie 2010
Daca societatea, care vinde carburantii nu este subordonata Consiliului Local, atunci putem vorbi de un conflict de interese.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese julien_slbz julien_slbz Un consilier judetean, de profesie avocat, poate incheia contracte de asistenta juridica cu consiliile locale/primarii din judetul respectiv ? Intreb, avand in ... (vezi toată discuția)
Lamurire cu privire la consiliu de administrare al unei societati pe actiuni !!! ContSters112256 ContSters112256 1. Poate un consilier local sa fie numit in consiliul de administrare al unei societati pe actiuni, in cazul in care la aceasta societate este actionar ... (vezi toată discuția)
Calitatea de director de liceu este compatibila cu cea de consilier local? drbiaf drbiaf Buna ziua! Calitatea de director liceu aflat in subordinea consiliului local este compatibila cu cea de consilier local? Va multumesc. (vezi toată discuția)