Am primit o propunere sa colaborez cu o firma pe o suma mica (cam cat costa 1 sticla de whisky intr-un club de fitze ) pe o perioada de 6 luni , problema e in felul urmator : patronul firmei doreste ca totul sa fie conform legii , ca eu sa devin P.F.A si ca sa primesc banii prin chitanta .
Suma fiind mica si avand in vedere cate bataii de cap as avea pana voi devenii P.F.A (stampila, chitantier , administratia financiara..etc .) as dorii sa stiu ce alte variante as avea ?
“Timp partial (de munca) pe perioada determinata de 6 luni” inseamna contract de munca pe o perioada de 6 luni, cate 2 - 4 - 6 (sub 8) ore pe zi…
Alta varianta nu exista… Pfa sau contract de munca. Pfa il avantajeaza pe respectivul - nu are de platit taxe pentru salariul dv. V-ar da suma convenita (ca pfa) din care dv va trebui sa platiti contributia la sanatate si impozitul pe venit… Nu merita - mai ales pentru sase luni si pentru cat costa acea sticla (ati uitat ca preturile difera, de la club de fitze la club de fitze, de marca bauturii, de la oras la oras… :D)