avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit noul impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

noul impozit forfetar

buna seara !
stie cineva daca noul impozit forfetar,care o sa se calculeze in functie de metri patrati utili,o sa fie platit si de persoanele fizice autorizate?#-o
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:55, 10 Aprilie 2010
probabil de catre toti intreprinzatorii...:yes:
deocamdata nu este nimic oficial publicat , si data fiind intirzierea cred ca pe trim. 1 nu se poate aplica acest nou mod de calcul .
Ceea ce am retinut din proiect este ca sa va calcula diferentiat functie de CAEN, oras/sat, mp pentru anumite activitati .
De asemenea , acest nou mod de calcul se va aplica doar firmelor , nu si persoanelor fizice autorizate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caldura la metru patrat laurentiuo laurentiuo stiu ca energia termica (caldura) se imparte la metri patrati pe care ii are fiecare apartament. intrebarea mea este: se imparte si la metrii patrati care ... (vezi toată discuția)
Cota indiviza doina_dana doina_dana Este corect ca valoarea cotei indiviza sa aiba o suma fixa intr-o luna si sa fie inmultita cu numarul de camere? (vezi toată discuția)
Declaratie credit prima casa Iryna_47462 Iryna_47462 Buna ziua! sunt in curs de derulare a unui credit prima casa si intampin probleme in legatura cu declaratia referitoare la proprietatea cu suprafata mai mica ... (vezi toată discuția)