avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale acte firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

acte firma

Buna ,
Am si o intrebare , mai bine spus o rugaminte. Doresc sa incept un nou proiect si vreau sa deschid o firma ; am fost la cei de la registrul comertului mi-au indiat ce acte trebuie sa aduc si atat ....problema mea este ca mai am cateva intrebari . Si anume : trebuie pt sa ma duc sa rezerv numele si apoi sa merg la banca sa deschid capitalul sau cum fac cu deschiderea contului ??Actul de comodat nu trebuei sa fie legalizat? stampliat sau cum ?
Va multumesc pt ajutor :) O zi buna
Cel mai recent răspuns: andany , utilizator 15:40, 17 Februarie 2007

Buna ,
Am si o intrebare , mai bine spus o rugaminte. Doresc sa incept un nou proiect si vreau sa deschid o firma ; am fost la cei de la registrul comertului mi-au indiat ce acte trebuie sa aduc si atat ....problema mea este ca mai am cateva intrebari . Si anume : trebuie pt sa ma duc sa rezerv numele si apoi sa merg la banca sa deschid capitalul sau cum fac cu deschiderea contului ??Actul de comodat nu trebuei sa fie legalizat? stampliat sau cum ?
Va multumesc pt ajutor :) O zi buna

prima operatiune e rezervarea de denumire, se face la registrul comertului....
capitalul se varsa la orice banca sau la cec....
comodatul, semnat de ambele parti sa fie:D, cat despre legalizare/autentificare, stampilare, data certa la avocat....nu se cere obligatoriu, doar la psihic face bine..:) doar specimenul de semnatura treba autentificat la notar....
Multumesc pt ajutor :) noroc de internet ........ desi distanta dintre registrul comertului si mine este de un etaj am gasit ajutor la voi decat la angajatii registrului ........ deci trebuie sa ma duc sa imi rezerv numele firmei si sa merg la notar sa imi autentific semnatura si apoi la banca ......si eventul sa trec si pe la spital :)) sa vedem daca e corect cu capul :)):))cred ca asta trebuia sa fac prima data ca doar traim in Romania :)).. o zi buna
Multumesc pt ajutor :) noroc de internet ........ desi distanta dintre registrul comertului si mine este de un etaj am gasit ajutor la voi decat la angajatii registrului ........ deci trebuie sa ma duc sa imi rezerv numele firmei si sa merg la notar sa imi autentific semnatura si apoi la banca ......si eventul sa trec si pe la spital :)) sa vedem daca e corect cu capul :)):))cred ca asta trebuia sa fac prima data ca doar traim in Romania :)).. o zi buna
nu am inteles ce specimen de semnatura legalizat la notar se cere#-o
Pentru administrator se cere semnatura data in fata notarului.
La voi nu se cere?

Alte discuții în legătură

Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Pasi infiintare firma 2012 marla marla Buna ziua. Voi deschide o firma cu sediul social in Bucuresti si punctul de lucru in alta localitate si as vrea sa stiu dc pasii de mai jos sunt corecti si ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei firme Damian777 Damian777 De ce acte ai nevoie ptr. a infiinta o firma , daca e nevoie neaparat sa ai angajati daca da de cati si de cand trebuie sa ii declari, ce acte trebuiesc :D ... (vezi toată discuția)