avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... bine de stiut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

bine de stiut

Sunt noua in "bransa" inspectorilor de resurse umane si am cateva nelamuriri:
1. Un salariat a fost in concediu medical 14 zile. Aceasta perioada trebuie consemnata in cartea de munca?
2. Noi avem aprobare de pastrare si completare a carnetelor la sediul firmei. Zilele astea merg la ITM cu o decizie de incetare cu acordul partilor. Pot sa completez cartea de munca, sa o inchid si sa merg tot atunci cu ea sau astept sa-mi fie vizata intai decizia?
Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: SNOWDANYELLA , utilizator 10:31, 16 Februarie 2007
1...concediile medicale nu se trec in carnetul de munca.
2. ca sa completezi in carnetuyl de munca iti trebuie atestat de la ITM......
3. poti sa te duci cu toate actele deodata, dar daca nu ai acel atestat nu poti sa-i completezi carnetul de munca.
-Concediile medicale se trec in carnetul de munca
-in ziua cand mergi cu decizia de incetare CIM, duci si carnetul de munca
Am atestat ITM.
Inca o intrbare: de unde cumpar carnete de munca si cum se procedeaza?Multumesc.
Carnetele de munca se iau de la Directia de Munca ,Solidaritate Sociala a judetului in care te afli,unde te vei prezenta cu o adresa din partea unitatii vizata de Inspectia Muncii si vei achita in numerar costul lor.(5,1 lei pt un carnet).
Dar nu e obligatoriu sa intocmesti carnete de muncaB-)
E bine sa le ai totusi , pt. ca salariatilor li se solicita de multe ori copii de pe carnetul de munca:O

Alte discuții în legătură

Carte de munca -tipizat piticutzii piticutzii la locul de munca angajatorul refuza sa cumpere si sa completeze de anu buni carnetele de munca pe motiv ca, oricum o sa se scoata. sunt angajat de mai bine de ... (vezi toată discuția)
Carte de munca eujad eujad stiti cumva cat costa o carte de munca? (vezi toată discuția)
Carnetul de munca dee dee dee dee Buna ziua, o intrebare va rog frumos si un raspuns daca se poate. Se mai fac carti de munca? Am inteles ca se vor elibera doar adeverinte care atesta vechimea ... (vezi toată discuția)