avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fise post: strungar si administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fise post: strungar si administrator

Ma poate ajuta cineva cu fisa postului pentru strungar si pentru administrator?
Am nevoie urgent.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 09:39, 12 Aprilie 2010
Strungari pot deservii diverse tipuri de strunguri: paralele, carusel, frontale, alezat si frezat, cu cmd. numerica, automate, etc. Fisa postului pare comuna dar are particularitatile utilajului si nivelul lucrarilor executate.
Deasemenea administartorii pot fi, de firma, de website, de retele, de cladiri, etc.
Care anume va intereseaza?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post - inginer mecanic pavel teodor adrian pavel teodor adrian Buna ziua, Doresc sa cunosc fisa postului a inginerului mecanic, care isi desfasoara activitatea intr-o firma de constructii, avand ca obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Fise post iulia_ghi iulia_ghi Buna seara!! Am si eu nevoie de niste fise de post. Cine ma poate ajuta??? Ptr. -sef serviciu comert cu amanuntul si ridicata -FISA POSTULI CONDUCATOR ... (vezi toată discuția)
Fisa postului tehnician electronist dodo64 dodo64 ma intereseaza fisa postului ptr tehnicean electronist productie si servis (vezi toată discuția)