avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

permis

in vara anului 2008 sotul meu a fost prins la volan beat si i sa intocmit dosar penal.la o luna a fost prins iar beat si fara permis conducind si i sa intocmit al doilea dosar.in aceasta luna am obtinut pt primul dosar ordonanta de la procuror cu neiceperea u p.dar nu i sa eliberat permisul pt ca mai are un dosar .ce putem face?se mai poate emite o a doua ordonanta?mai isi poate recupera permisul vreodata?
Cel mai recent răspuns: mirela z , utilizator 12:07, 12 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
dar se mai poate obtine o a doua ordonanta de scoatere de sub urmarire penala?in cel de al doilea dosar?
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua !
Daca fapta din cel de- al doilea dosar intruneste elementele constitutive ale infractiunii, bineinteles ca faza de urmarire penala a cauzei se incheie cu o ordonanta sau un rechizitoriu.
Cu stima !
nu stiu ce valoare avea alcoolemia stiu ca dosarul se afla tot la pachetul giurgiu e posibil sa nu mai scape fara dosar penal? daca i se da o amenda penala mai poate redobindi permisul sau e obligat sa de din nou examen?
:((

Alte discuții în legătură

Conducere cu permisul.supendat GeorgeMeclejan GeorgeMeclejan Buna dimineata , in data de 09.06.2018 am fost oprit de catre un echipaj de politie si mi-ua suspendat permisul pe 90 de zile pentru o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Prins cu permis suspendat la 2 sapt dupa prima infractiune limba2009 limba2009 am fost prins baut la volan cu 0,50 in aerul expirat si mi s-a suspendat permisul.La 2 saptamani am fost oprit in trafic in alta localitate si mi s-a luat ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat. posibil dosar penal? Cristina2692 Cristina2692 Tatal meu a fost prins fara centura si cu alcoolemie de 0.23 in aer expirat. I-a fost data o amenda de 500 de lei si i s-a spus sa nu se mai urce la volan, sa ... (vezi toată discuția)