avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Cazier judiciar
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Cazier judiciar

Tier se ridica cazierul judiciar, daca esti nascut in Bucuresti, Buletinul Dar si Locuinta pacta sunt din Ploiesti?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 12:49, 12 Aprilie 2010
Puteti solicita cazierul judiciar de la orice ghiseu al Serviciului de cazierjudiciar. Doar ca dureaza cateva zile daca nu sunteti nascut in localitatea in care il solicitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare cazier judiciar AnittaClaudia AnittaClaudia Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii pentru eliberarea cazierului judiciar in situatia in care fac cerere de eliberare a lui intr-un alt oras fata de ... (vezi toată discuția)
Eliberare cazier judiciar fara mutatie in bucuresti AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua, Am nevoie de cazierul judiciar eliberat cat mai curand, dar pt ca nu am viza de sedere in Bucuresti, Politia ma triite in provincie; exista vreo ... (vezi toată discuția)
Cazierul se elibereaza doar unde ai domiciliul? sirena1 sirena1 Daca am buletin de Neamt ca flotantul pe adresa din Satu Mare e expirat trebuie sa merg in Neamt pentru cazier sau exista posibilitatea sa il pot elibera de ... (vezi toată discuția)