Da, suna ciudat interpretare sentinta judecatoreasca, dar chiar exista aceasta problema pentru ca un judecator foarte "iluminat" a dat o sentinta pentru care nimeni nu stie sa-mi spuna cum se aplica. Pentru o mai buna intelegere a situatie va voi cita exact asa cum scrie in hotarare si anume " S-a dispus obligarea reclamantei-parate sa permita paratului reclamant sa aiba legaturi personale cu minorul in prima si a treia saptamana din luna, de sambata de la ora 10 pana duminica la orele 18, o saptamana de Pasti si de Craciun, 3 saptamani in perioada concediului de odihna si in ziua de nastere-17 mai si a numelui- 8 noiembrie, in anii impari, la domiciul tatalui parat."
Din punctul meu de vedere poate fi interpretata in orice fel vrem, iar tatal spune ca il ia in fiecare an 1 sap de Pasti si o sapt de Craciun, iar partea cu anii impari se refera doar la ziua de nastere si ziua numelui.
Precizez ca aceasta hotarare este irevocabila.
Actiunea de fond s-a judecat la Campina si apelul si recursul la Ploiesti.
Bineinteles ca apelul si recursul mi-au fost respinse, pt ca altfel nu se dadea o astfel de sentinta.
Din punctul meu de vedere judecatoarea de la Campina a fost partinitoare pe fata, s-a comportat de parca tatal copilului era victima si dupa cum vedeti din sentinta, nu se tine cont absolut deloc de copil(acum are 4 ani si locuieste cu mine in Bucuresti).Tatal copilului este din Prahova, iar nasa copilului este judecatoare in Ploiesti.
CE POT SA FAC IN ACEASTA SITUATIE?
DA VOI DESCHIDE O ALTA ACTIUNE CARE SE VA JUDECA TOT ACOLO SI UNDE EL VA FACE ACELEASI INTERVENTII(pt ca a facut interventii)
nu puteti deschide o noua actiune avand acelasi obiect si impotriva aceleiasi parti !!
daca mai sunteti in termen puteti formula contestatia in anulare sau cerere de revizuire .
daca exista motive intemeiate in acest sens . ;)
Ati cerut clarificarea sentintei? Ati oferit dv. un program de vizitare? De unde a gasit instanta acest program anume, in hartiilr depuse de dv. sau de tata?
Ca sa stim ce comentam si cum a fost...