avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit la banca ,amanare rate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit la banca ,amanare rate

un prieten are un credit la volksbank. datorita crizei nu mai poate plati ratele si a depus o cerere , sa-i fie amanta plata ratelor la credit pentru un an. A facut dovada ca a ramas fara loc de munca. desi initial banca a fost de acord, cand documentele cerute au ajuns la Bucuresti, i s-a spus ca nu i se poate aproba cererea .
Poate face vreo actiune in instanta?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:42, 13 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua user law72ro,

interventie moderator

Va rog sa stergeti din mesajul dvs., denumirea societatii bancare implicate in discutie.Ati incalcat Regulamentul de postare si riscati sa va fie sters mesajul.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale dalama dalama In anul 2008 am obtinut un imprumut pt nevoi personale de la ........., initial rata era de 118, 86 euro, in ziua de azi platesc 178 euro....mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale - recalculare rate, posibil? dalama dalama In urma cu 2 ani am solicitat un credit de nevoi personale....acum salariile s-au micsorat, dar rata a ramas aceeasi ...intrebare: pot solicita bancii o ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihologica societate recuperari creante ciortan ciortan Sunt deranjat de EOS KSI pt o factura fantoma de la fostul Dialog, actula Orange, emisa in urma cu 10 ani si amenintat cu executor si procese, desigur, intr o ... (vezi toată discuția)