O persoana este chemata in judecata pentru stabilire paterinitate.
S-a prezentat in instanta la judecatorie si a declarat ca nu este tatal minorului. L-a expertiza de stabilire paternitate nu s-a prezentat. Instanta a admis actiunea motivand ca neprezentarea la expertiza echivaleaza cu recunoasterea. Impotirva acestei hotarari reclamanta a fosrmulat apel pentru ca paratul nu a fost obligat la plata cheltuielilor de intretinere minor. Apelul a fost admis. Impotriva hotararii de apel a formulat recurs paratul aratand ca el nu a stiut ca trebuie sa se prezinta la expertiza si ca el nu este tatal minorului. Se va admite proba cu expertiza?
Pai eu stiu ce anume a fost instiintat paratul si cum?
Trebuie vazut din dosar cum i s-a pus in vedere paratului, daca acesta a fost prezent in instanta etc.
Sigur, e cam tras de par atata timp cat el nu a apelat sentinta...
Expertiza nu se admite in recurs, ori se caseaza, ori se respinge recursul.
:offtopic: Va rog nu mai redactati mesaje intregi cu majuscule, multumesc. E impotriva regulamentului si mesajul e greu de parcurs... in plus, creeaza impresia ca ati tipa la ceilalti useri!
Cai de atac
adinutza.2008
Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)