avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... pot promova in functia publica?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

pot promova in functia publica?

spuneti-mi eu sunt functionar public, inspector . Am terminat stiintele ec. Lucrez in achizitii p. Spuneti.mi acum am ridicat si diploma de master in adm publica tot stiinte ec. As putea sa promovez sa dau examen, sau ce drepturi as putea sa am, cu ce ma ajuta diploma asta.
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 22:32, 17 Aprilie 2010
Fiind inspector, inseamna ca sunteti deja incadrat pe o funtie publica clasa I (adica, pentru care se cer studii superioare). Dat fiind acest fapt, absolvirea masterului nu va da nici un fel de drepturi suplimentare (nici sporuri, nici vreun alt statut). Pana la intrarea in vigoare a legii 330, doar absolvirea studiilor doctorale dadeau dreptul la un spor de 15% din salariul de baza (din ianuarie, nu se mai plateste nici acest spor#-o). Asa ca...in afara de mandria personala si satisfactia unei diplome de master in CV, dpdv salarial sau al functiei publice, nu se schimba nimic.
multumesc de raspuns. Pacat ca investim atatia bani si nu suntem rasplatiti deloc.Cica promovam educatia=D>
1. nimeni nu v-a obligat sa faceti acel master
2. poate ca acel master, va adus un bagaj de cunostinte suplimentare, pe care, sunt sigur ca le veti putea etala in sectorul privat, la o adica.
3. masterul va poate folosi si in ideea participarii la un examen de recrutare/promovare pentru o functie publica de conducere. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salar absolvent studii superioare cu licenta tibucani67 tibucani67 Ma numesc Titi Virlan si as dori sa intreb, care este procedura pentru a beneficia de majorare salar dupa ce am absolvit studii superioare cu licenta? Sunt ... (vezi toată discuția)
Promovare referent studii medii in referent studii superioare scutarugeta scutarugeta Sunt incadrata in functia de referent II cu studii medii in cadrul Serviciului RUONS al unui spital judetean. In acest an am absolvit Facultatea de Stiinte ... (vezi toată discuția)
Recunoastere/echivalare invatamant scurta durata (colegii universitare) ContSters199599 ContSters199599 Buna ziua, As avea nevoie de cateva clarificari din punctul de vedere al ocuparii unui post prevazut cu studii superioare, mai exact la cerinte apare ... (vezi toată discuția)