avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masuri reparatorii prin echivalent in masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masuri reparatorii prin echivalent in masa succesorala

As dori sa aflu cum se calculeaza taxele notariale in cazul in care masa succesorala cuprinde asa-numitele "masuri reparatorii prin echivalent" pentru un imobil nationalizat si vandut ulterior chiriasilor conform legii 112/1995. Cu alte cuvinte, in situatia in care primaria a emis o dispozitie in favoarea acordarii masurilor reparatorii prin echivalent pentru respectivul imobil pe numele defunctului, dar dosarul fie nu a fost inca depus la Fondul Proprietatea, fie a fost depus dar nu a fost inca solutionat. Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Legea 10/2001 reby reby In baza Legii 112/1995 am primit despagubiri banesti in anul 2000 pentru un imobil luat abuziv in proprietatea statului si vandut chiriasilor. Nu am formulat ... (vezi toată discuția)
Nationalizare in 2012 ? kostiv kostiv Din 2000, am depus cerere de revendicare a imobilului din Bucuresti, constuit de bunicul meu prin 38'. In momentul depuneri actiunii, nu cunosteam situatia ... (vezi toată discuția)
Revendicare imobil in natura (c e d o ) Iuha Adrian Adrian Iuha Adrian Adrian Stimati utilizatori, daca un imobil NATIONALIZAT in baza D92/1950. Nu a fost revendicat in TERMENELE din legea speciala,112/1995,L10/2002 (l1/2009) (CAND A ... (vezi toată discuția)