avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buletin
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buletin

buna seara.pt a-mi face buletinul este necesar sa ma prezint cu bunicii pentru a fi de fata pt ca sunt luata in spatiu de ei.dar bunica mea este paralizata.pot sa ma prezint numai cu bunicul meu sau imi trebuie o procura de la notar pt ca sa dovedesc ca bunica mea nu se poate deplasa?prima data cand mi lam fc am fost doar cu bunicu si mi la fc cand am fc 14 ani acum imi expira.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:02, 12 Aprilie 2010
Puteti merge numai cu bunicul ...pe actul de proprietate este trecut si el?
da
Atunci poate sa mearga numai el cu dvs pentru schimbarea buletinului de identitate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)
Divort de urgenta JosefC JosefC Buna.am si eu o mica problema. Parintii unui prieten foarte bun sunt despartiti,insa nu divortati.Mamei lui i-a expirat buletinul, si ca sa il schimbe trebuie ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu draghiciadriana draghiciadriana Ce trebuie sa fac pentru a fi luata in spatiu de un proprietar de imobil? Mentionez ca am viza de flotant la o adresa( eu stau in chirie) ,iar acum pentru a * ... (vezi toată discuția)