avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cum se calculeaza o pensie ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cum se calculeaza o pensie ?

Buna ziua. Ma intereseaza cum se calculeaza o pensie. Persoana respectiva are 52 ani si a iesit la pensie anul trecut pentru invaliditate de gradul 2. Are 37 ani de cotizare cu grupa II.
Cel mai recent răspuns: florisiris , utilizator 12:51, 14 Aprilie 2010
Nu au motivat nimic si din cauza aceasta am cerut adeverintele.
A fost emisa in 19.11.2009. Daca va intereseaza pot sa o scanez si sa o trimit pe mail.
De unde aţi cerut-o?
Nu a fost depusă la dosarul de pensionare?

Aţi depus-o ulterior?

Vis-s-vis de decizie, mi-ar fi mai uşor dacă aş vedea decizia, dar vă sfătuiesc să încercaţi un mesaj privat, având în vedere faptul că în cuprinsul acesteia se găsesc atâtea elemente ce nu ar trebui făcute publice...;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul spor de vechime conform art. 165 alin. (3) din legea nr. 263/2010, punctaje pentru grupe de munca eagle_free eagle_free Buna ziua. as dori sa stiu cateva date despre calculul sporului de vechime pe art. 165 alin. (3) din LG 263/2010 in cazul unui pensionar care reconstituie ... (vezi toată discuția)
Spor vechime 1974-1987 lorelayold76 lorelayold76 Va rog sa ma ajutati sa gasesc procentele ce se aplicau in acea perioada pentru sporul de vechime pentru a putea intocmi o adeverinta cu sporurile in vederea ... (vezi toată discuția)
Care sunt veniturile avute in vedere la determinarea punctajului mediu anual? jstefan jstefan Dupa ce se calculeaza pensia? Dupa salarul de incadrare sau dupa suma care s-a contribuit la casa de pensii? (vezi toată discuția)