avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general cheltuielile nedeductibile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

cheltuielile nedeductibile

am un bon fiscal in care s-au cumparat niste trolere si nu stiu in ce cont sa le inregistrez
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 13:45, 13 Aprilie 2010
avand doar bon nu deduceti tva...ar fi trebuit si factura..mai apoi ce valoare au? Cumpararea lor au legatura cu obiectul de activitate al firmei?
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate - combustibil utilizat de masina scolii de soferi gabriel_p gabriel_p Va salut, De curand am infiintat o soc. comerciala, platitoare de Tva a carei obiect de activitate (activitate secundara) este activitatea scolilor de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare factura salariat gabi.b gabi.b Un salariat a cumparat o carte si nestiind datele societatii a facut factura pe numele sau. Cum pot inregistra aceasta factura astfel incat sa pot sa decontez ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare - bf cu factura ulterioara olan_andreea olan_andreea Buna ziua, Cum inregistrez BF de combustibil din decursul unei luni daca la inceputul lunii urmatoare primesc si factura pentru bonurile respective? Deduc ... (vezi toată discuția)