avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cumparaturi pe firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cumparaturi pe firma

Salut!

Maine trebuie sa ma duc la banca sa deschid contul firmei dar astazi, adica acum, in noaptea asta trebuie sa achit 50EUR catre Google. (plata cu cardul)

Pot sa fac cumparatura in numele firmei din contul meu?
Cel mai recent răspuns: Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil 21:55, 13 Aprilie 2010
DA,daca sunteti administratorul firmei .....factura va fi emisa pentru beneficiar firma iar plata facturii se face din contul dvstr ca aport personal administrator..eu asa inteleg
Maine cand deschideti contul curent in numele firmei ,veti depune comision de deschidere... tot din aportul dvstra .In momentul in care veti avea incasari in firma din venituri,va puteti retrage aportul propriu,intocmind o dispozitie de plata catre caserie.
Ultima modificare: Marți, 13 Aprilie 2010
Ec.Angelica-Ana Pop , Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision bancar? unouno unouno La intrebarea mea in banca,ca de ce inca mi se retine comision,cand scot banii de pensie cu cardul,mi s-a raspuns,ca legea noua este valabil numai daca nu ... (vezi toată discuția)
Cash direct din bancomat gdec gdec Salutare la toti! Poate s-a mai discutat, dar eu nu am gasit nimic acum, asa ca intreb si eu: patronul retrage numerar cu cardul firmei din bancomat de pe ... (vezi toată discuția)
Plata card pf pentru bunuri pfa ALMC ALMC Buna seara Va rog daca puteti sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarele: Se poate ca o PFA sa achizitioneze un calculator (factura este emisa catre PFA) si ... (vezi toată discuția)