sunt functionar intr-o primarie, am eliberat o adeverinta de proprietar pentru a se face mai apoi un contract de comodare pentru sediulul unei firme, proprietarul am aflat mai tarziu ca era mort, nu am inregistat cererea in registrul de intrari iesiri #-o si acum mi se cere demisia pentru fals in acte publice e corect?:sorry:
sa nu cumva sa va dati demisia, dvs ati eliberat-o si primarul si secret au semnat-o banuiesc,
ca ati fost de buna credinta si nu ati stiut ca proprietarul era decedat,
cine va solicita demisia?
Nu va dati demisia. Oricum, o eventuala cercetare penala nu este conditionata/influentata in niciun mod de catre demisie! Consider ca ati facut o simpla eroare umana si mult mai potrivit ar fi sa vi se aplice cel mult o sanctiune adminsitrativa cu respectarea procedurii legale!
demisia nu se impune ,ci reprezinta actul unilateral de vointa al salariatului. Daca nu iti convin conditiile de munca,si vrei sa pleci,iti dai demisia
Nu formulati cerere de demisie,indiferent de presiuni.
Greseala dvs.,daca se dovedeste ca nu a fost cu intentie poate fi solutionata conform codului muncii.
Cercetarea penala va aduce lumina in cauza,in sensul dovediri sau nedovedirii vinovatiei dvs.
Este bine sa va angajati avocat pentru a va sustine cauza la urmarirea penala,cum la fel de bine este sa nu dati nicio declaratie in lipsa avocatului ales.
Furt
g3o
Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)