avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am o problema
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am o problema

sunt functionar intr-o primarie, am eliberat o adeverinta de proprietar pentru a se face mai apoi un contract de comodare pentru sediulul unei firme, proprietarul am aflat mai tarziu ca era mort, nu am inregistat cererea in registrul de intrari iesiri #-o si acum mi se cere demisia pentru fals in acte publice e corect?:sorry:


Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 11:38, 14 Aprilie 2010
sa nu cumva sa va dati demisia, dvs ati eliberat-o si primarul si secret au semnat-o banuiesc,
ca ati fost de buna credinta si nu ati stiut ca proprietarul era decedat,
cine va solicita demisia?
Nu va dati demisia. Oricum, o eventuala cercetare penala nu este conditionata/influentata in niciun mod de catre demisie! Consider ca ati facut o simpla eroare umana si mult mai potrivit ar fi sa vi se aplice cel mult o sanctiune adminsitrativa cu respectarea procedurii legale!

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Sanctiune disciplinara am vrut sa zic (nu administrativa):D
demisia nu se impune ,ci reprezinta actul unilateral de vointa al salariatului. Daca nu iti convin conditiile de munca,si vrei sa pleci,iti dai demisia
Nu formulati cerere de demisie,indiferent de presiuni.
Greseala dvs.,daca se dovedeste ca nu a fost cu intentie poate fi solutionata conform codului muncii.
Cercetarea penala va aduce lumina in cauza,in sensul dovediri sau nedovedirii vinovatiei dvs.
Este bine sa va angajati avocat pentru a va sustine cauza la urmarirea penala,cum la fel de bine este sa nu dati nicio declaratie in lipsa avocatului ales.

Alte discuții în legătură

Articolul 254 cod penal Dragos_Popescu Dragos_Popescu Buna seara, am primit o citatie in care sunt invitat la parchet pentru audiere privind infractiunea de ' Art. 254 cp '. Mentionez ca sunt o persoana onorabila ... (vezi toată discuția)
Furt g3o g3o Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva prim procurorului. Marius Negut Marius Negut Un sfat va rog. In speta de fata se prelungeste nejustificat perioada de cercetare intr-un dosar penal,ce face obiectul unui accident rutier cu vatamarea ... (vezi toată discuția)