avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă (si) La Paris, discutia la moda este PENSIA... ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

(si) La Paris, discutia la moda este PENSIA... parlamentara

Sa nu credeti ca Romania face nota discordanta privind “privilegiatii asistati”!!
Asadar iata-i pe "asistatii Europei" ...
Avem de ce sa ne veselim noi, "membrele" Uniunii !!! Ati observat ca politicienii nostri se lupta ca nebunii sa intre in administratia UE? .Aflati de ce!
Pensionarea la 50 de ani, cu 9000 de euro pe luna pentru functionariidin UE a fost aprobata!
In acest an, 340 de functionari se vor pensiona la 50 de ani cu o pensie de 9000 de euro pe luna. Da, ati citit corect!
Pentru a sprijini integrarea personalului nou de la noile state membre ale UE ( Polonia , Malta , Europa de Est ...), functionarii din tarile membre (ca Belgia, Franta, Germania ..) vor primi din partea Europei,aceasta oferta (= cadou pretios, putem spune de aur ) doar ca sa se pensioneze.
De ce ei? Cine plateste ?
Tu si cu mine!
Ei voteaza legi, fara control si-si atribuie ,,parasute de aur" cu impozitele noastre.
Acestea trebuie sa fie dezvaluite cu ajutorul acestui mesaj tuturor europenilor din jurul vostru!
Tehnocratii europeni beneficiaza de pensii de nababi.... Chiar si parlamentarii, care cu toate acestea, beneficiaza de regimuri speciale, nu primesc o treime din ceea ce ating acesti domni ... Adica,Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protectia datelor, va primi numai dupa 1 an si 11 luni de serviciu (noiembrie 2010), o pensie de 1 515 € / luna. Echivalentul a ceea ce se ,,ofera" , in medie, unui angajat francez din sectorul privat, dupa o cariera completa (40 ani).
Colegul sau, Peter Hustinx, si-a vazut contractul reinnoit cu inca 5 ani. Acesta va avea dreptul la aproape 9 000 € de pensie pe luna.
E simplu, nimeni nu s-a decis sa-i ia la intrebari, deci e firesc ca profita.
E ca si cum pentru pensionarea lor, ei ar fi primit un cec in alb.
Multi alti tehnocrati se bucura de acest privilegiu:
1. Roger Grass, grefier al Curtii de Justitie , va primi 12 500€ de pensie pe luna.
2. Pernilla Lindh, judecator la Tribunalul de Prima Instanta, 12 900€ / luna.
3. Da¡maso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14 000 € / luna.
Pentru ei, este jack-pot-ul mult visat. Fiind in functie de la mijlocul anilor 1990, sunt siguri de a ,,avea o cariera completa" si, prin urmare, a obtine maxim de 70% din ultimul salariul. Nu numai ca pensiile lor ,,sparg plafoanele de pensionare" dar pe deasupra pentru dansii e suficient de a lucra doar 15 ani si jumatate (intr-o viata de om) pentru a valida o cariera completa, in timp ce tu, ca si mine, trebuie sa te omori la servici 40 de ani, in curand 41 ani si doresc sa o mai lungeasca nitelus.....
Confruntandu-se cu prabusirea sistemelor de pensii, tehnocratii recomanda cariere mai lungi: de la 37,5 ani, 40 de ani, 41 ani (in 2012), 42 (2020), etc.
Dar pentru ei nu e nici o problema, sunt suficienti doar 15.5 ani ...
Initial, aceste pensii de nababi au fost rezervate doar membrilor Comisiei Europene dar de-a lungul anilor, acestea au fost acordate si altor angajati.
Acum, ei sunt o armata care se bucura : judecatori, magistrati, grefieri, controlori, mediatori, etc.
Dar, mai rau, in acest caz, este ca acestia nu contribuie nici cu o centima de euro la super pensiile lor.
Totul se plateste de catre contribuabili...
Noi cotizam toata viata si la cea mai mica intârziere de plata ni se reaminteste, urmeaza amenzi, penalitati de intarziere de plata, etc....fara nici o mila
Ei sunt scutiti de toate acestea .
Va puteti imagina? Chiar si judecatorii Curtii de Conturi, care, cu toate acestea, se presupune ca "verifica daca cheltuielile Uniunii Europene sunt legale, ptr.scopul pentru care sunt destinate"
beneficiaza de acest sistem si nu platesc nici o cotizatie.In schimb nu uita ca trebuie sa joace rolul de ,, jandarmi " la Bruxelles" si continua sa dea lectii de ortodoxie bugetara, atunci cand ei au ambele maini pana dincolo de coate in oala cu gem?
La ora in care viitorul pensiilor noastre este serios compromis de violenta crizei economice si brutalitatea socului demografic, oficialii europeni au, pe cheltuiala noastra, pensie de 12 500 - 14 000 € / luna dupa doar 15 de ani de cariera, fara macar a contribui cu ceva ptr ea!
Acest lucru este pura provocare!
Scopul acestor randuri este de a alerta toti cetatenii statelor membre ale Uniunii Europene.
Impreuna putem crea o maree. Nu exista nici o Indoiala ca tehnocratii din Europa continua sa se bucure pe cheltuiala noastra si fara griji sau frica, de astfel de pensii. Sa incercam sa punem piciorul in prag.
S-a efectuat un studiu precis si documentat, si se demonstreaza prin "A +B" amploarea scandalului. Aceste studii au fost deja preluate de catre mass-media:
Difuzarea pe o scara larga in randul tuturor celor 27 de tari ale UE, prin intermediul presei a e-mailurilor....poate se va ajunge la ceva, doar daca nu sunteti multumiti cu faramiturile care vi se ofera.
TRANSMITETI, TRANSMITETI........, va rugam!
Puteti citi textul original aici:
[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 00:06, 14 Aprilie 2010
Eu cred ca multi dintre cei amintiti de catre dvs vor muri inainte sa manance prea mult din acele pensii nesimtite!:D
Exista un DUMNEZEU!
B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

Eu cred ca multi dintre cei amintiti de catre dvs vor muri inainte sa manance prea mult din acele pensii nesimtite!:D
Exista un DUMNEZEU!
B-)

...asta numai daca.."le baga ceva in pensie" (asa cum circula candva un banc printre pensionari) :rofl:
Sau fiindca sunt doldora de E-uri:duh:
Ultima modificare: Miercuri, 14 Aprilie 2010
nucu$, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca in italia ducubc ducubc buna ziua, va rog frumos sa-mi spuneti cum este considerata in romania daca lucrezi 12 luni cu contract de munca cu 40 ore pe saptamana in italia . se pune in ... (vezi toată discuția)
Statistică europeană la adresa româniei. (rezultatul ultimilor 25 de ani.) POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE 1. Cea mai bisericoasă tară din Uniunea Europeană (locul 1 la numarul de biserici pe cap de locuitor). 2. Cea mai înapoiată ţară europeană (45 % ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor mikele4 mikele4 Locuiesc in strainatate de 14 ani,si as dori sa ma pensionez.Am vechime in tara de 20 ani iar aici am 10.Sint nascuta in 1956,si nu stiu daca anii de facultate ... (vezi toată discuția)