avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... grup interes economic
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

grup interes economic

buna,sunt student in anul2 la drept si as avea nevoie de niste sfaturi/sugestii pentru a avea parte de o apreciere cat mai buna cu ocazia participarii la sesiunea de comunicari stiintifice din cadrul universitatii.Subiectul ales de mine e numeste "Grupul de interes economic"(GIE) si as vrea sa stiu ce ar treb sa mai studiez in afara de legea 161/2003,daca exista anumite cursuri/tratate ce studiaza aceasta problematica si bineinteles niste ponturi in prezentare,fiind un novice:))multumesc anticipat!!
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 19:52, 14 Aprilie 2010
Daca dai o cautare pe net "referat privind grupul de interes economic" ai sa gasesti ce au scris altii.
Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grup interes economic nero12 nero12 buna,sunt student in anul2 la drept si as avea nevoie de niste sfaturi/sugestii pentru a avea parte de o apreciere cat mai buna cu ocazia participarii la ... (vezi toată discuția)
Examen inm AndreeaAnda AndreeaAnda Bună ziua! Am câteva întrebări care vreau să vi le adresez, întrebări despre examenul INM. 1. \\"În traducere liberă\\", să zic aşa, ce înseamnă ... (vezi toată discuția)
Cariera de procuror sau judecator,cariera de magistrat prosecuter_badboy prosecuter_badboy Dragi colegi haideti am si eu o intrebare al d-voastra cum poti sa te schimbi din procuror in judecator ?si care ar fi activitatile principale la inm sau mai ... (vezi toată discuția)