avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Deconectare ONLINE Avocatnet.ro
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Deconectare ONLINE Avocatnet.ro

Cum se realizeaza deconectarea ?
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 16:23, 15 Aprilie 2010
Daca doriti sa iesiti din site , exista in partea stanga sus, sub meniul file, o sageata verde "go back one page".Tastati sageata verde pana iesiti din site...sau in partea dreapta sus, exista o casuta rosie cu un x in ea.Apasati "clic casuta" si iesiti/va deconectati de la legatura cu site-ul/forumul avocatnet.

Daca doriti alta deconectare sau intampinati probleme de ordin tehnic, poate ar trebui sa reveniti cu "completari precizatoare"...referitoare la intrebarea dvs.:-/

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Regim legal pentru culorile semaforului verde și verde intermitent: când am prioritate? pinteat pinteat Stimati colegi, Stiu ca a mai fost adresata aceasta intrebare, insa nu am vazut un raspuns care sa ma edifice pentru speta pe care o am in minte. Voi ... (vezi toată discuția)
Galben intermintent ! rutiera -Christian- -Christian- Buna ziua, ar putea sa ma lamureasca si pe mine cineva cu o problema ? In caz ca avem culoarea rosie la semafor, pentru inainte si stanga, iar pentru dreapta ... (vezi toată discuția)
Buna. in localitatea unde locuiesc, la o intersectie semaforizata ... ady88 ady88 Buna. In localitatea unde locuiesc, la o intersectie semaforizata se fac niste renovari. Inainte de reparatii, virajul la dreapta era pe o banda de decelerare ... (vezi toată discuția)