avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... CONTROL FINANCIAR PREVENTIV
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

CONTROL FINANCIAR PREVENTIV

Sunt contabil la primarie si vreau sa stiu daca pot beneficia de control financiar preventiv,lucrez doar din noiembrie 2009
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 09:06, 16 Aprilie 2010
Buna ziua !Puteti beneficia de acest spor in masura in care este acordat prin decizie/dispozitie , aveti trecuta in fisa postului aceasta atributie si exista disponibilitati financiare pt. plata acestui drept .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire atributie fisa de post Marius0123 Marius0123 Buna ziua, Va prezint urmatoarea speta: Un angajat al unei institutii publice incadrat ca si contractual are o fisa de post inca de la momentul angajarii ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii de audit intern intr-o primarie Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua. Lucrez intr-o primarie dintr-o comuna de gradul III pe un post contractual. As dori sa stiu daca prin dispozitie a primarului imi pot fi ... (vezi toată discuția)
Delegare de atributii mariacristi mariacristi Lucrez intr-o institutie publica si mi-a fost trecut in fisa postului ca preiau atributiile sefului de serviciu când acesta este plecat, insa nu a fost ... (vezi toată discuția)