avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie intretinere minor din strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie intretinere minor din strainatate

Nu ii cunosc locul de munca dar ii cunosc adresa . Din cate am citit pe site-ul Ministerului Justitiei as putea solicita in baza conventiei de la New York din 1956.
Maine am termen . Sper sa reusesc .
Ultima modificare: Joi, 15 Aprilie 2010
alinagd, utilizator
Cel mai recent răspuns: alinagd , utilizator 23:11, 15 Aprilie 2010
Trebuie sa aflati locul de munca al tatalui din strainatate si sa il aduceti la cunostinta instantei de judecata pentru a putea face demersurile catre angajator ca sa comunice salariul pe care il obtine.
Intrucat tatal mai are 2 copii minori, suma maxima pe care o puteti primi pentru fiica este de 1/6 din veniturile cu caracter permanent ale tatalui.
ii stiu adresa si conform Conventiei de la New York ar trebui sa am ceva sanse de reusita . Maine am termen si voi vedea. Multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara cand tata munceste cu acte in afara tarii Elenapusa Elenapusa Cum se poate cere marirea pensiei alimentare pentru un copil, in contextul in care tatal declara in Ro ca nu muceste si ca nu are serviciu, dar el de fapt ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere, tatal in stainatate mariaa2453 mariaa2453 In urma unei sentinte civile minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare , tatal avand dreptul la un program de vizita si la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Majorarea pensiei alimentare mihaelamihaip mihaelamihaip buna,am sub intretinere un minor de 13 ani,tatal lui a plecat cand el avea 1 an,in Franta,unde locuieste si acum.in 2010 i s-a rupt pensie alimentara de 168 ... (vezi toată discuția)