avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contractul colectiv de munca la nivel de ramura
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contractul colectiv de munca la nivel de ramura

Stiti cumva unde as putea gasi un contract colectiv de munca la nivel de ramura pt constructii? Sau il are cineva? :"> Din cate am inteles, pt aceasta ramura salariul minim este de 980 ; iar seful meu vrea sa vada negru pe alb acest lucru :D. L-am cautat si pe google, si nu l-am gasit nicaieri. Ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Marți, 20 Februarie 2007
jevelson, utilizator
Cel mai recent răspuns: Miruna SRU , utilizator 08:50, 23 Februarie 2007
ma intereseaza si pe mine
Nu stiu unde poate fi gasit....insa pot sa va spun ca de la Ministerul Muncii ni s-a comunicat ca , daca nici salariatii , nici patronatul nu sunt afiliati la sindicatele sau asociatiile care au participat la negocierea contractului colectiv la nivel de ramura, acesta nu trebuie luat in considerare la negocierea CCM la nivel de unitate. #-o
super
exista ccm la nivelul ramurii constructii pe anii 2005-2007 dar nu scrie nicaieri ca salariul e cat ai scris. e si un act aditional in 2007 unde spune ca minimul e 450 pt muncitori nec.
... constructii 2005-2007 Nr.2644/2005 publicat M.Of. partea V , Nr.11 din 09/01/2006

Alte discuții în legătură

Coeficienti salarizare Dinush Dinush Va rog sa-mi comunicati salariul minim pe tara si in constructii si coeficientii aferenti. Va multumesc (vezi toată discuția)
Discriminare !!!! julien_slbz julien_slbz citez din CCMN 2007-2010...art. 103 In contractele colective de munca incheiate la nivel de unitate de catre sindicate in numele salariatilor, partile ... (vezi toată discuția)
Salarizare cadre de conducere noiklosa noiklosa Buna ziua, Stiu ca exista undeva ceva prevazut despre faptul ca salariul minim pe economie este mai mare pentru cei cu functii de conducere, sau care ocupa ... (vezi toată discuția)