avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cum pot suspenda o firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cum pot suspenda o firma

avem o firma care are de platit tva la stat si am dori sa o suspendam pe o perioada de timp ( timp in care sa platim datoriile). se poate face asta? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 19:40, 16 Aprilie 2010
verificati [ link extern ]
se poate suspenda cu toate ca in prezent am datorii la stat?
DA se poate
suspendarea activitatii unei soc nu are legatura cu datoriile acesteia !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu datorii vreau s-o inchid. pot? cristinabucuresti cristinabucuresti Buna ziua. Am o firma care are 6000 ron datorie la stat. Impozite samd... As dori s-o pun pe zero cateva luni ca sa-mi pot plati datoria ( si sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Suspendare firma alin1980 alin1980 Buna , as dori sa stiu daca as vrea sa suspend firma , dar mai am de plata niste taxe catre stat se poate duce la sfarsit suspendarea daca nu sutn ... (vezi toată discuția)
Activitate suspendata firma datori mona rogoz mona rogoz Buna ziua am un srl la care am suspendat actvtateadn aprle 2009 frma are dator la stat 1200 neplate o linie de credt care a exprat indecembre s la care am ... (vezi toată discuția)