avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de maternitate

nu lucrez,nu am venit impozabil,imi platesc eu cartea de munca la cas de 4 ani fara intrerupere ,daca raman insarcinata am dreptul la indemnizatia de maternitate?
Ultima modificare: Vineri, 16 Aprilie 2010
crainicdelia, utilizator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 08:43, 17 Aprilie 2010
Care este intrebarea?
Daca s-a platit cota de contributie pentru concedii si indemnizatii de 0,85%, conform OUG nr. 158/2005, puteti beneficia de indemnizatii pentru maternitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conventia civila se ia in calcul la indemnizatia de maternitate si cea de crestere a copilului? ioana-elena81 ioana-elena81 Ce taxe trebuie achitate ca prestator - persoana fizica intr-o conventie civila de prestari servicii cu o intreprindere individuala pt ca sa se ia in calcul la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical pentru pfa ilie_a64 ilie_a64 Ca PFA ,daca am avut un accident la locul de munca mi se plateste concediul medical de CASS?Daca da,spuneti-mi va rog cum se procedeaza(care sunt ... (vezi toată discuția)
Pfa si contract munca - concediu maternitate petrenemesis petrenemesis Buna ziua, Am o situatie si as vrea sa va cer sfatul. Sunt insarcinata si as dori sa stiu cum se procedeaza cu concediul de crestere al copilului ( urmeaza ... (vezi toată discuția)