avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Recunoastere incadrare grad principal asistent medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Recunoastere incadrare grad principal asistent medical

Buna ziua! Numele meu este Stanciu Ramona si am o intrebare la dumneavoastra: In Octombrie 2009 am sustinut si promovat examenul de grad principal pentru functia de asistent medical generalist , in luna februarie am ridicat diploma de la Directia de Sanatate Publica si am depus o copie impreuna cu o cerere catre managerul unitatii prin care solicitam incadrarea in functia de asistent medical principal. Tin sa precizez ca aceasta incadrare ar aduce dupa sine o crestere a salariului de baza cu 90Ron. Avind in vedere ca au trecut 2 luni de la instiintarea unitatii privind promovarea examenului si nu s-a intimplat absolut nimic va rog sa-mi spuneti ce pasi ar trebui urmati deoarece la compartimentul resurse umane al unitatii nu am gasit decit explicatia ca nu a fost de acord ministerul sanatatii. Indoiala mea privind veridicitatea afirmatiei provine din faptul ca in aceeasi unitate se incaseaza in continuare salarii de merit care presupun un efort bugetar mult mai substantial decit cei 90ron la baza si totodata cererea a fost facuta catre managerul unitatii si nu catre Ministerul Sanatatii. Va multumesc!
Reveniti cu o cerere in care cereti si sa va raspunda in scris, iar in cazul in care raspunsul in scris este negativ faceti o cerere de chemare in judecata pentru obligatia de a face.

Av. Todorese Doina Mirela

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Trecere pe post conform gradului profesional obtinut adimicu adimicu Buna seara, Sunt incadrata pe post de asistent medical generalist din anul 2001, in cadrul unui Cabinet medical de intreprindere, intr-o institutie ce nu ... (vezi toată discuția)
Inscriere examen grad principal - asistent medical generalist 2013 cris200723 cris200723 Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist la Serviciul Informatica si Statistica Medicala in cadrul unui spital. In martie 2007 m-am angajat pe post de ... (vezi toată discuția)