avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... realizare alte venituri in concediu de crestere copil, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

realizare alte venituri in concediu de crestere copil, 2 ani

daca ma aflu in concediul pentru cresterea copilului, copilul are 1,5 ani, am dreptul legal de a realiza alte venituri decat indemnizatia pt crestere copil din alte activitati pe care le desfasor?
Cel mai recent răspuns: stefi_gv , utilizator 13:26, 18 Aprilie 2010
Plata indemnizaţiei se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare.
Daca veniturile sunt impozitate atunci pieredeti dreptul la indemnizatie
multumesc pt raspuns.si daca nu le declar?am primit o propunere sa lucrez contabil la o asociatie de proprietari, 2-3 ore pe zi, daca ma reclama cineva pot avea probleme?
Da, puteti avea probleme ... si nu numai dvs , ci si asociatia de proprietari.
Trebuie sa fiti consteinta ca faceti ceva ilegal...si va expuneti...

Alte discuții în legătură

Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Solicitare date despre venituri in perioada concediu ingrijire copil ungcor ungcor Buna ziua, De curand mi s-a cerut de la Directia Asistenta Sociala o adeverinta privind veniturile realizate in perioada concediului de crestere copil. ... (vezi toată discuția)
Contract de comision AldanaBlue AldanaBlue Buna ziua. Am un copil si sunt in concediu de crestere a copilului care are 11 luni.Primesc indemnizatie. Inca sunt asociata la o firma cu profil IT. Ar ... (vezi toată discuția)