avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contract de comision
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contract de comision

Buna ziua.
Am un copil si sunt in concediu de crestere a copilului care are 11 luni.Primesc indemnizatie. Inca sunt asociata la o firma cu profil IT. Ar trebui sa primesc ceva bani printr-un contract de comision. Care ar fi condiitle atata timp cat eu beneficiez de indemnizatie?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 19:04, 12 Februarie 2010
art. 12 OUG 148/2005 :
(2) Plata indemnizaţiei prevăzute la art. 1 alin. (1), respectiv la art. 2, se suspendă începând cu ziua următoare celei în care beneficiarul realizează venituri profesionale supuse impozitului pe venit potrivit prevederilor Legii nr. 571/2003, cu modificările şi completările ulterioare.
(2^1) Plata indemnizaţiei pentru creşterea copilului nu se suspendă în situaţia în care beneficiarii acestei indemnizaţii primesc diverse sume în baza legii, contractului colectiv de muncă sau a contractului individual de muncă, acordate în perioada concediului pentru creşterea copilului, altele decât cele rezultate din desfăşurarea efectivă a unei activităţi profesionale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Venituri din conventii civle reglementate de codul civil Alina V Alina V Buna ziua ad dori sa va intreb daca o persoana (mamica) care se afla in concediu de ingrijire copil si primeste indemnizatia de la stat de 600 ron poate avea ... (vezi toată discuția)
Contract cesiune drepturi autor dragos teodorescu dragos teodorescu De cateva saptamani sunt in concediu de paternitate (crestere copil), fiind angajat al Ministerului Administratiei si Internelor. Mentionez ca, de peste un an, ... (vezi toată discuția)
Realizare alte venituri in concediu de crestere copil, 2 ani stefi_gv stefi_gv daca ma aflu in concediul pentru cresterea copilului, copilul are 1,5 ani, am dreptul legal de a realiza alte venituri decat indemnizatia pt crestere copil din ... (vezi toată discuția)