avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... sng
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

sng

buna tuturor forumistilor.eu sunt noua pe aici, dar sper sa ne inteleg bine. ma numar printre cei care au sustinut ex la sng in febr 2010, dar din pacate nu am intrat...am luat 7,33. vreau sa mai incerc si in septembrie. sunteti siguri ca se da din nou?
pt sam2005....cred ca am stat in fata ta la ex (nu stiu daca iti amintesti de mine) ..sunt din gl. sper sa apucam sa vb mai multe. felicitari pentru reusita.poate ne tii si pe noi la curent
Cel mai recent răspuns: sergiup , utilizator 08:34, 19 Aprilie 2010
eu asa am inteles....
sesiunea din feb 2010 a fost una speciala intrucat nu s-au completat locurile in toamna!
spor la invatat si bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sng 2011 renegation renegation M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen. Va atasez mai jos ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)