avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... INcompatibilitatea politistului cu statutul de ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

INcompatibilitatea politistului cu statutul de persoana fizica autorizata

As dori sa stiu daca politistul poate deveni persoana fizica autorizata in cadrul unui proiect de accesare a masurii 141 (subventionarea fermelor de subzistenta).
Cel mai recent răspuns: aday , utilizator 11:49, 19 Aprilie 2010
In L. 360/2002 art. 45, al. 1, politistului ii este interzis:
g) să efectueze, direct sau prin persoane interpuse, activităţi de comerţ ori să participe la administrarea sau conducerea unor societăţi comerciale, cu excepţia calităţii de acţionar;
h) să exercite activităţi cu scop lucrativ de natură să lezeze onoarea şi demnitatea poliţistului sau a instituţiei din care face parte;
i) să deţină orice altă funcţie publică sau privată pentru care este retribuit, cu excepţia funcţiilor didactice din cadrul instituţiilor de învăţământ, a activităţilor de cercetare ştiinţifică şi creaţie literar-artistică.
Iar in alta ordine de idei, pentru PFA trebuie sa faci dovada ca ai o diploma, o pregatire in domeniul pe care vrei sa-l practici.
Legea o cunosc dar la care punct ma incadreaz exact.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua locuri de munca cayola cayola Buna ziua As dori sa stiu daca un angajat in politie poate lucra pe langa acest job,si in sistemul medical privat ( asistent medical )?. (vezi toată discuția)
Un politist poate sa se angajeze instructor auto? police police POATE SA LUCREZE UN POLITIST RUTIER CA INSTRUCTOR AUTO CU JUMATATE DE NORMA (vezi toată discuția)
Angajare politist la srl rak0770 rak0770 Buna ziua! Un politist de la circulatia rutiera, are dreptul sa se angajeze si la un SRL? (vezi toată discuția)