avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Exista vreun contabil dispus sa ma ajute si pe mine???
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Exista vreun contabil dispus sa ma ajute si pe mine???

Salut! Am nevoie de ajutorul unui contabil pregatit pentru 1001 de intrebari. De un an de zile tin contabilitatea primara la o firma si fac facultatea ca sa pot deveni un contabil bun. Acum am insa o gramada de nelamuriri si de aceea sunt in cautarea unei persoane pasionate de domeniul asta care sa ma poata ajuta cu niste raspunsuri. Exista cineva care sa ma poata ajuta pe messenger, pentru ca pe forum dureaza prea mult pana reusesc sa acumulez conostintele necesare unui contabil. Adresa mea este loredana_semnal. Va multumesc anticipat tuturor celor care doriti sa ma ajutati!!!:)
Cel mai recent răspuns: maria3000 , utilizator 17:29, 25 Februarie 2007
De ce nu incerci pe conta.ro ?
Este un site cu... f. multi contabili!
Succes!
Incerc sa ma inregistrez pe conta.ro din noiembrie. Am trimis o multime de mesaje pe adresa de mail data de ei pt probleme insa nu am primit nici un raspuns. Cand in sfarsit am reusit sa ma inregistrez (prin feb. cred) nu am reusit sa ma autentifc!!!!Mi-au pus nervii la incercare!!!! Daca as folosi calculatorul si internetul de ieri as putea spune ca nu stiu eu sa ma inreg. (asa cum am facut-o pe forumul acesta si nu numai, as ar fi trebuit sa mearga si pe conta.ro). Se pare ca problema vine de la ei......:(
Hm, si eu care credeam ca "nu pricep" stilul lor de inregistrare a unui nou membru!:( (sincer, nici nu prea am avut rabdare:P, si atit timp cit am si un contabil , am renuntat sa mai incerc sa ma inregistrez)
Deci au o problema clara cu pagina de net.:D.
Buna,
Inregistreaza-te pe :www.eurocontab.ro, este foarte bun si toti te ajuta in timpul cel mai scurt posibil. Din p. d. v. este cel mai bun forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista vreun contabil dispus sa ma ajute si pe mine??? loredanaradu loredanaradu Salut! Am nevoie de ajutorul unui contabil pregatit pentru 1001 de intrebari. De un an de zile tin contabilitatea primara la o firma si fac facultatea ca sa ... (vezi toată discuția)
Modificari 1 octombrie 2009 pianistul pianistul Cateva modificari in forum - am grupat o serie de link-uri "ratacite" prin forum - un mic redesign la calea de forum (site path sau breadcrumbs) - cautarea ... (vezi toată discuția)
Accesare fara drept cont de email si injurii marryy_lm marryy_lm sint o veche membra a acestui forum iar acum am nevoie disperata de un sfat de la un jurist.situatia prin care trec e urmatoarea: fiica mea,majora,are un ... (vezi toată discuția)