va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.
un angajat este in concediu de crestere a copilului pana la data de 03.05.2010.
Din data de 04.05.2010 beneficiaza de concediu de boala. Care este modul de calcul al salariului pt. perioada concediului medical? Care este baza de calcul a indemnizatiei pt. CM
baza de calcul pentru CM este indemnizatia de care a beneficiat salariata pe perioada concediului de ingrijirea copilului pana la implinirea varstei de 2 ani. trebuie sa va aduca un exemplar din deciza pe care a primit-o atunci cand a intrat in concediu , de la ITM .pe perioada de concediu pana la 2 ani , ITM-ul depune la casa de pensii, sanatate si somaj declaratii nominale pentru mamele care stau acasa si beneficiaza de indemnizatie, la fel ca orice angajator.
... ITM-ul depune la casa de pensii, sanatate si somaj declaratii nominale pentru mamele care stau acasa si beneficiaza de indemnizatie, la fel ca orice angajator.
in fiecare localitate; cand a aparut oug 158 la noi la galati s-a facut o instruire cu toti angajatorii si de acolo stiu lucrul acesta; daca nu ma credeti va puteti interesa si dvs.; eu am vrut sa fiu de ajutor.
Da, angajatorii pastreaza pe statul de plata si depune declaratii care includ si salariatii aflati in concediu crestere copil, chiar daca acestia au contractul de munca suspendat, insa nu am inteles ce e cu ITM-ul in ecuatia asta :)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mod calcul
costea teodora
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta.
un angajat este in concediu de crestere a copilului pana la data de 03.05.2010.
Din data de 04.05.2010 beneficiaza ... (vezi toată discuția)