avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SCHIMBARE DESTINATIE HALA
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SCHIMBARE DESTINATIE HALA

Doresc sa modific o hala de productie de la un SA in sala de nunti cu amenajarea ei interioara pentru a putea sa se desfasoare o asemenea activitate .De ce aprobari si avizari am nevoie pentru a nu intra in conflict cu organele statului avand in vedere schimbarea destinatiei. (am aprobare AGA pentru transformare in spatii comerciale )
Cel mai recent răspuns: RAMELA , utilizator 13:25, 23 Aprilie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Aceasta este o investitie, modernizare sau reparatie ? in ce categorie se va inregistra contabil ?
Din punct de vedere contabil, modificarea regimului cladirii si "upgradarea" ei, reprezinta o modernizare, cu atat mai mult cu cat, o recompartimentare necesita obtinerea unei atorizatii de contructie.
Pana la urma ( daca ne referim la valoarea de impunere a cladirii ), poate sa ramana in 231 pana la ...momentul in care sunteti obligat sa faceti punerea in functiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modernizare cu bani proprii fany62 fany62 Presedintele Consiliului de Administratie face o modernizare cu bani proprii cum va pute fi data in functiune (transforma o hala de productie in sala de nunti) ... (vezi toată discuția)
Renovare sediu miricadana miricadana pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611. Si ... (vezi toată discuția)
Constructie noua simona12 simona12 firma la care lucrez construieste o cladire noua pt birourile firmei. Doresc sa stiu ce intregistrari contabile se fac pana la definitivarea lucrarilor si ... (vezi toată discuția)