avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete cadou oferite de sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete cadou oferite de sindicat

As dori sa stiu daca un sindicat poate acorda tichete cadou membrilor sai.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters46197 , utilizator 12:05, 20 Aprilie 2010
Da, poate acorda .
zzenovia a scris:

Da, poate acorda .

Stiu ca Legea 139/2006 face precizarea ca aceste tichete se pot utiliza de catre societăţile comerciale, regiile autonome, societăţile şi companiile naţionale, instituţiile din sectorul bugetar, unităţile cooperatiste, celelalte persoane juridice, precum şi persoanele fizice care încadrează personal pe bază de contract individual de muncă .
Membri de sindicat nu au aceasta calitate in raporturile cu Sindicatul.
Exista o exceptie, sa inteleg?
Va rog sa imi spuneti baza legala.
Sindicatul este inregistrat ca si persoana juridica , se incadreaza la "celelalte persoane juridice" .
zzenovia a scris:

Sindicatul este inregistrat ca si persoana juridica , se incadreaza la "celelalte persoane juridice" .

dar nu are personal incadrat in baza unui contract individual de munca. Aici este problema mea.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
ContSters46197, utilizator
Poate sa aiba si personal angajat .Presedintele poate fi scos din productie , poata vea si un casier , un contabil , mai stiu eu ce . Nu asta e important , ci faptul ca este cu personalitate juridica . La noi sindicatul a acordat tichete cadou .

Alte discuții în legătură

Tichete cadou dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna dimineata! Va rog sa-mi spuneti daca sindicatele pot acorda tichete cadou, care este procedura? MULTUMESC! (vezi toată discuția)
Tichete cadou calytul calytul Este legal sa nu-mi dea angajatorul tichete cadou de paste pentru ca am fost si sunt in concediu medical? (vezi toată discuția)
Tichete cadou Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa imi spuneti , daca se pot oferi tichete cadou, pentru reclama/publicitate? Si daca da, ce conditii trebuie indeplinite? Multumesc (vezi toată discuția)