avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca fisa de post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca fisa de post

ma poate ajuta cineva in legatura cu fisa de post pentru lacatus mecanic, industria petroliera.... multumesc
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 19:41, 20 Aprilie 2010
Fisa postului poate fi intocmita in conformitate cu ROI al unitatii in care sunteti angajat. Sefii ierarhici, va stabilesc atributiile de serviciu, ele pot fi modificate , fisa postului poate fi completata. Atributii noi, in afara celor cuprinse in fisa postului va pot fi atribuite si prin ordine de serviciu sau decizii scrise.
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
ContSters122901, utilizator
Nu exista fise tip, ca nu mai lucram la stat , centralizat.Trebuie sa o creati dvs.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de post mnd mnd Buna ziua, Va rog, cine stie sa ma lumineze si pe mine, stiu ca o fisa de post trebuie schimbata in momentul in care unui angajat i se modifica atributiile, ... (vezi toată discuția)
Loc de muncă. Pufan Pufan Sunt calificat ca Lăcătuș mecanic la un depozit de Carburanți (32 ani vechime).Suntem pe orgranigrama,un Lăcătuș, un Electrician ,si un necalificat.Loc ... (vezi toată discuția)
Mecanic utilaje - fisa de post pavel teodor adrian pavel teodor adrian Buna ziua, Am fost ajutat cu fisa postului la inginer mecanic, dar as vrea sa stiu ce contine fisa postului pentru un Mecanic Utilaje. Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)