avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Drepturi salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Drepturi salariat

Buna Ziua,
Va rog frumos sa-mi spuneti cate zile libere platite am dreptul ,si in baza carui art.din codul muncii, in cazul in care socrul meu a decedat ? Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Marinela Popescu , utilizator 11:49, 22 Aprilie 2010
CCMN
Art. 61. - (1) Salariaţii au dreptul la zile libere plătite pentru evenimente deosebite în familie sau pentru alte situaţii, după cum urmează:
d) decesul soţului, copilului, părinţilor, socrilor - 3 zile;
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor deces mitrache_v mitrache_v BUna ziua! acum ceva timp socrul meu a decedat. Lucrez la o firma si as dori sa stiu daca angajatorul (firma unde lucrez) este obligata sa imi dea o suma de ... (vezi toată discuția)
Zile libere platite pt evenimente familiale deosebite cocuta1973 cocuta1973 Am si eu un salariat care are nunta cu fiul sau. La cate zile libere platite are dreptul? Va rog sa specificati si legea. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Naspa barsa100 barsa100 mia murit soacra si lucrez cu carte de munca si miau spus ca nam dreptu la nici o zi libera de ce?#-o (vezi toată discuția)