avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Preschimbare certificate pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Preschimbare certificate pfa

Care este termenul limita pentru preschimbarea certificatelor PFA infiintate in 2007?
Cel mai recent răspuns: ContSters57351 , utilizator 18:08, 29 Aprilie 2010
Termenul limită pentru preschimbarea autorizaţiilor de funcţionare, conform Ordonanţei de Urgenţă 44/2008 este data de 25 aprilie 2010.
Si daca acest termen este depasit care este procedura ulterioara? Se mai poate preschimba si dupa data de 25 aprilie 2010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare c.u.i. pfa a_l_e_x a_l_e_x Buna ziua, Am inteles din discutiile cu amicii din breasla ca, in cazul in care nu optam pentru schimbarea c.u.i. pana la sfarsitul anului curent vom ... (vezi toată discuția)
Transformare a.f. in p.f.a. sau i.i. nicole_tdnl nicole_tdnl Buna ziua. Detin o Asociatie Familiala si as dori sa ii modific statutul juridic in PFA sau intreprindere individuala. Care schimbare ar fi mai convenabila sub ... (vezi toată discuția)
Inregistrare pfa Gion_Dau Gion_Dau In vara anului 2007 am cerut la primarie sa mi se elibereze un certificat de libera practica petru a deschide un PFA. L-am obtinut dar nu mai m-am dus la ... (vezi toată discuția)