avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pronuntarea Instantei
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pronuntarea Instantei

Am o problema.Dosarul sa solutinoat adica la ultima infatisare a ramas ca instanta sa se pronunte observ ca au trecut 3 zile si nimic am dat zeci de telefoane m-am intersat.Cat dureaza ma intreb pana instanta sa se pronunte ??
Cel mai recent răspuns: ContSters53919 , utilizator 09:24, 23 Aprilie 2010
Vedeti in condica de la arhiva respectiva : pronuntarea sau data la care s-a amanat pronuntarea.
deci sa ma duc la arhiva la judecatorie ???
DA..
Au program de la ora 9-13!
Azi au avut program pana la ora 11, cel putin asa are judecatoria sect 6!
]PE site-urile judecatoriilor gasiti un nr de telefon la care vi se da raspuns la aceste intrebari, nu ce a hotarat instanta..ci unde gasiti raspunsul..la arhiva...!
O ZI MINUNATA!
De ce nu folositi portalul instantelor? Ar fi mai facil, cred.
Ce numar are dosarul si la ce judecatorie s-a judecat?

Alte discuții în legătură

Apararea in fata instantei penale de recurs? stelian_1981 stelian_1981 Doresc sa va intreb daca la primul termen de judecata a recursului la curtea de apel ,instanta este obligata sa admita cererea de amanare pentru angajarea unui ... (vezi toată discuția)
Sunt in termen sa sustin recursul declarat?? nicoleta_85 nicoleta_85 Am un dosar penal. este vorba de o intrerupere executare pedeapsa. Instanta de fond a respins cererea. Am declarat recurs a doua zi de la ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva sentintei penale adrianavioleta adrianavioleta Am fost parte vatamata intr-un proces penal.Dosarul a fost trimis in instanta pentru comiterea in coautorat a infractiunii de lovire si alte ... (vezi toată discuția)