avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Energie electrica -factura/abonament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Energie electrica -factura/abonament?

Are cineva idee cam cum ar trebui facuta conventia la plata energiei electrice?(scuze ca subiectul nu prea tine de drept)Am senzatia ca platim mult in plus...sau cel putin eu patesc asta...
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
Mihai Mihaela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihai Mihaela , utilizator 18:23, 22 Aprilie 2010
la enel sau cum se numeste firma de distributie unde va aflati sunt mai multe tipuri de contracte.. aplicati la cel care va e mai avantajos
pai la un consum de cam 300kw sau cum s-or mai fi numind nush ...mai e chestia aia cu tensiune joasa si tensiune medie pe care nu o pricep...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Buna seara, vreau sa cumpar un apartament de la dezvoltator, ... Elisa2019 Elisa2019 Buna seara, Vreau sa cumpar un apartament de la dezvoltator, in bloc se fac ultimele finisaje in momentul de fata Azi am primit draftul contractului, ... (vezi toată discuția)
Un stalp al renel pe terenul meu stelikbl stelikbl Salutare, acum ceva timp am cumparat un teren intravilan care are un stalp de medie tensiune (20,000V) pe el. inainte a fost teren arabil. problema e ca firul ... (vezi toată discuția)