avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuzat de politia rutiera
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuzat de politia rutiera

buna ziua.am o nedumerire,intro seara am fost oprit de politia rutiera,fara a mi se prezenta motivul ptr care m-a oprit.agentul mi-a cerut documentele dupa care m-a supus unui test cu etilotestul rezultat 0,dupa care acesta mi-a spus sa cobor din masina si sa deschid portbagajul,acesta a trecut la un control amanuntit al masinii si corporal pasagerii acestia fiind sotia,soacra si un prieten.au gasit asupra noastra 9 pachete de tigari de ukraina pe care mi le-a confiscat si am fost amendat cu 1000 ron,desi am declarat ca tigarile sunt ptr consum propriu.m-ar interesa daca agentul a procedat legal si ce pot face.va multumesc
nu a procedat legal.. fiind de la politia rutiera, nu avea dreptul sa faca asta.. doar cei de la politia de frontiera si pe o adancime de 20 km de la granita, atunci cand exista suspiciuni cu privire la contrabanda
Ultima modificare: Joi, 22 Aprilie 2010
Petre Enache, Avocat
multumesc ptr raspuns.ce ma sfatuiti sa fac?
plangere contraventionala contra procesului verbal de amenda.. de la tigari luati-va adio.. au fost fumate
as putea face si o plangere impotriva politistului ptr ca mi-a controlat sotia si soacra corporal?
dar totusi amenda am luato eu ptr tigarile gasite asupra lor.

Alte discuții în legătură

Contrabanda tigari Brebenelm Brebenelm In data de 06.05.2018 am venit din Republica Moldova in Romania. La magazinul duty free din vama am cumparat impreuna cu sotia mea doua cartuse de tigari (cate ... (vezi toată discuția)
Plangere penala importriva unui politist rutier PPStm PPStm Am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si mi s-au cerut documentele mele si ale masinii Apoi agentul mi-a cerut sa cobor spunandu-mi ca imi va efectua ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda vama vasilicaciortan vasilicaciortan Buna ziua, Eu impreuna cu parintii mei am trecut pe la punctul de frontiera Portile de Fier 1 avand in posesia noastra in total 18 pachete de tigari din ... (vezi toată discuția)