avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale obiect principal de activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

obiect principal de activitate

Buna,
Va rog....
Firma are ca obiect principal de activitate-fabricarea laptelui si a branzeturilor-a fost 5 luni fara activitate.La inceperea activitatii,am declarat ca activitate -transport marfa si curierat-aceste activitati se regasesc intre obiectele de activitate secundare.
Ar trebui sa schimb obiectul principal de activitate,tinand cont ca nu stiu cand o sa fabricam branzeturi,etc?
Pe declaratia de CAS declar obiectul principal de activitate ,in functie de care mi se calculeaza cota la fondul de accidente......
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: remm , utilizator 12:25, 23 Iunie 2007
pai daca suma de bani diferenta e mare e de preferat, apoi mai ai controalele de la siguranta alimentelor, sanepid etc.....
e necesar sa schimbi obiectul principal de activitate, in primul rand pentru obtinerea licentelor:O
Cred ca licentele se pot obtine chiar daca activitatea de transport este secundara.
da dar cine vrea sa transporte cu o firma specializata pe prepararea laptelui:-/

Pai inteleg ca merge activitatea chiar si asa. Desigur, cel putin pentru imagine, ar trebui sa modifice obiectul principal de activitate.

Alte discuții în legătură

Srl: activitatea principală poate fi cea înscrisă într-un cod caen secundar? Ssarmiss Ssarmiss Ziua bună! Întrebarea este dacă o SRL care are ca obiect principal de activitate 4617 (intermedieri în comerțul cu produse alimentare) și ca obiect ... (vezi toată discuția)
Înfiinþare firmã pentru magazin de confecþii Akiramid Akiramid Doresc să deschid un magazin de confecţii - creaţii proprii. Vă rog să mă informaţi, cum procedez pentru înfiinţarea unui SRL şi dacă pot colabora ... (vezi toată discuția)
Obtinere licenta transport marfa animis animis Buna ziua, am o societare care are autorizata activitatea de transporturi rutiere de marfa, obiect secundar. Va rog daca stiti cumva daca pentru a obtine ... (vezi toată discuția)