avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 SRL: Activitatea principală poate fi cea înscrisă ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

SRL: Activitatea principală poate fi cea înscrisă într-un cod CAEN secundar?

Ziua bună!
Întrebarea este dacă o SRL care are ca obiect principal de activitate 4617 (intermedieri în comerțul cu produse alimentare) și ca obiect secundar de activitate 1013 (fabricarea produselor din carne) se poate apuca de producție - din care își va obține cvasi-totalitatea veniturilor - în baza codului secundar de activitate. Urmează să deschidă un punct de lucru unde va face producție alimentară, autorizat DSV bineînțeles, și nu știe dacă e musai să treacă 1013 drept cod principal sau e suficient că figurează ca secundar.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Lăzăruţiu Lucian , Avocat 10:41, 23 Martie 2016
Activitatea principala a firmei nu poate fi un cod secundar ( care e de fapt o activitate secundara).
Va trebui modificata activitatea principala a firmei in caod CAEN 1013 - fabricarea produselor din carne.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mi se refuza inregistrarea in scopuri de tva Ssarmiss Ssarmiss Va salut pe toți! Am o firmă înființată în 2007, micro neplătitoare de TVA. Din 2010 până în decembrie 2013 a avut activitatea suspendată. ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen + cesiune parti sociale diziy diziy Buna seara Sunt asociat intr-o societate impreuna cu doua alte persoane. Acestea urmeaza sa iasa din firma si eu, ca asociat unic, vreau sa modific codul ... (vezi toată discuția)
Schimbare obiect activitate principal cu unul secundar DB56 DB56 Sunt administratorul unui SRL cu capital strain, SRL infiintat in noiembrie 2008. Obiectul principal de activitate este fabricarea unor anumite produse ... (vezi toată discuția)