avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa post
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa post

Varog din suflet,daca aveti vre-un model de fisa a postului pentru TEHNICIAN IN INDUSTRIALIZAREA LEMNULUI COR317101,trimiteti-mi si mie !Va multumesc frumos:sorry:

Alte discuții în legătură

Buna - fisa postului tehnician in industrializarea lemnului faurmarcel faurmarcel as avea nevoie daca poate cineva sa ma ajute sa gasesc un model de fisa postului pentru tehnician in industrializarea lemnului, mcl.marcel@yahoo.com multumesc ... (vezi toată discuția)
Fisa postului ovimihu ovimihu BUNA,AS DORI SI EU DACA SE POATE FISA POSTULUI PENTRU DRUJBIST,FASONATOR MECANIC,ING.SILVIC,TRACTORIST FORESTIER,CORHANITOR MECANIC,TAFIST,MUNCITOR NECALIFICAT ... (vezi toată discuția)
Fisa post tehnician vornicu lumi vornicu lumi buna dimineata,stiu ca este un subiect ultradiscutat,dar va rog sa ma ajutati cu un model de fisa de post pentru TEHNICIAN in industria lemnului (intr-o ... (vezi toată discuția)