avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa post tehnician
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa post tehnician

buna dimineata,stiu ca este un subiect ultradiscutat,dar va rog sa ma ajutati cu un model de fisa de post pentru TEHNICIAN in industria lemnului (intr-o fabrica de usi interioare,scari,chiscuri etc).Trebuie sa intocmest aceste fise si nu am gasit nimic pina acum!#-o,va multumesc si astept raspunsurile dvs (rudbin.grup@yahoo.com)
Cel mai recent răspuns: Lelia Ionescu , Contabil 17:33, 28 Iulie 2009
v-am atasat pe mail un model,care sper sa va ajute!:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post referent tanase_simona tanase_simona buna ziua ! as dori si eu un model de fisa post pt referent contabil V amultumesc anticipat (vezi toată discuția)
Buna - fisa postului tehnician in industrializarea lemnului faurmarcel faurmarcel as avea nevoie daca poate cineva sa ma ajute sa gasesc un model de fisa postului pentru tehnician in industrializarea lemnului, mcl.marcel@yahoo.com multumesc ... (vezi toată discuția)
Fise post solomcarmendamiela solomcarmendamiela buna seara, am si eu nevoie de ajutorul Dvs., am nevoie de fisa postului pentru : -tehnician electronist -proiectant inginer electrotehnic -inginer ... (vezi toată discuția)