avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit impozit minim
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

impozit minim

Va rog sa-mi scrieti
/trebuie sa platim impozit minim daca santem incurs de dizolvare din noiembrie si vrem lichidare cat mai repede?Am platit taxa forfetara pana in ultimul trimestru l2009.Am citit ordonanta din 21 aprilie unde se scrie ca nu platesc firmele cu dizolvare si lichidare.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 16:43, 23 Aprilie 2010
daca vorbiti de legea de aprobare e oug 109, depinde de data la care va intra in vigoare : de la acea data nu mai datorati impozit minim, dar in mod sigur pentru trim 1 2010 imp minim este de declarat/platit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare - impozit forfetar galadriel galadriel Buna ziua! Intrebarea mea se refera la o firma care este in dizolvare din noiembrie 2008, la initiativa Registrului Comertului, iar in octombrie 2009 are ... (vezi toată discuția)
Impozit minim betaliza betaliza va rog sa mi raspundeti daca platesc impozitul minim ,si se abroga legea din 21 aprilie in legatura cu firmele in dizolvare,lichidare cum primesc inapoi banii? (vezi toată discuția)
Dizolvare firma mihu liliana mihu liliana Am dizolvat firma cu data de 06.05.2010 (cu ac.data mi-a iesit actul de dizolvare de la Camera de Comert); firma mea fiind pe pierdere , eu mai platesc ... (vezi toată discuția)