avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general arhivare si alte activitati de legatorie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

arhivare si alte activitati de legatorie

buna! vreau sa infiintez o PFA cu cod CAEN 1814 "LEGATORIE SI ALTE ACTIVITATI CONEXE". Vreau sfaturi legate de modul in care sa nu am mari batai de cap cu fiscul, mai putina fiscalitate, daca sa ma declar sau nu platitor de TVA,...si orice alta informatie legata de subiect. cu stima! multumesc!#-o:P
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 16:53, 23 Aprilie 2010
Buna ziua
Din cite am citit ( ce-i drept cu ceva timp in urma ), activitatea de arhivare trebuie autorizata de Arhiva Nationala- pentru ca in titlu ati amintit si de arhivare.
Din punct de vedere fiscal, daca nu aveti nevoie de angajati , in acelasi domeniu , puteti infiinta PFA, neplatitor de tva . Este cea mai convenabila solutia dpdv al taxelor care trebuie platite si a actelor contabile care vor trebui sa fie intocmite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnificatie servicii conexe gabriela2201 gabriela2201 Am infiintat un pfa, activitate principala 1814-legatorie si servicii conexe. Ati putea va rog sa-mi explicati ce inseamna \'\'servicii conexe\'\'? (vezi toată discuția)
Depasire plafon tva urgent va rog denisa2011 denisa2011 Buna ziua! Am o sc neplatitoare de TVA infiintata in 2009. Se pare ca in oct 2010 am depasit plafonul maxim de 35000 euro, am fost la finante si mi-a dat ... (vezi toată discuția)
Colaborare cu un magazin mdmilan mdmilan Buna ziua, Sunt un PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 1812 Alte activitati de tiparire n.c.a. 1813 Servicii pregatitoare pentru pretiparire 1814 Legatorie ... (vezi toată discuția)