avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1308 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

forfetar

Buna ziua

As dori sa stiu si eu - impozitul forfetar inca este in vigoare? Stiam ca a fost eliminat, ramanad la plata forfetarului doar anumite coduri CAEN. Eu am codul CAEN 7311-publicitate, nu ma incadram la acest segment care inca platea forfetar. Cu toate acestea contabila tocmai ce mi-a trimis declaratia de impozit forfetar calculat la cifra de afaceri din 2009 (care nu a fost prea mica, desi am avut pierdere in final).
Care este adevarul pana la urma..
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alinastoian , utilizator 17:18, 26 Aprilie 2010
impozitul forfetar nu exista . Exista impozit minim , care se determina functie de veniturile anului precedent
Multumesc de raspuns.
Dupa cum vad e cam acelasi lucru dar sub alta forma.
Ca si la forfetar, acest impozit minim se plateste indiferent daca ai sau nu profit la trimestrul respectiv, apoi la finele anului fie ca ai sau nu profit impozit platesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitul forfetar Silviu Hategan Silviu Hategan O societate comerciala cu raspundere limitata avand un singur angajat si o cifra de afaceri in 2009 de aproximativ 120.000 ron,cu obiect principal de ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar- Vaduva Stela Vaduva Stela impozitul forfetar a fost calculat raportat la cifra de afaceri a anului 2008,iar acum la finele anului 2009 ar trebui facuta regularizarea .In cazul in care ... (vezi toată discuția)
Ce fel de impozit vom palti in trim i 2010? artois artois O s.c. cu activitate de comert (mag. de haine) cu o cifra de afaceri in 2009 de 36.000 LEI, ce impozit va plati in primul trim al anului 2010? Pe profit?sau ... (vezi toată discuția)