As dori sa stiu si eu - impozitul forfetar inca este in vigoare? Stiam ca a fost eliminat, ramanad la plata forfetarului doar anumite coduri CAEN. Eu am codul CAEN 7311-publicitate, nu ma incadram la acest segment care inca platea forfetar. Cu toate acestea contabila tocmai ce mi-a trimis declaratia de impozit forfetar calculat la cifra de afaceri din 2009 (care nu a fost prea mica, desi am avut pierdere in final).
Care este adevarul pana la urma..
Multumesc anticipat.
Multumesc de raspuns.
Dupa cum vad e cam acelasi lucru dar sub alta forma.
Ca si la forfetar, acest impozit minim se plateste indiferent daca ai sau nu profit la trimestrul respectiv, apoi la finele anului fie ca ai sau nu profit impozit platesti.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.