avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... pdf
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

pdf

ce program trebuie sa am sau ce trebuie sa fac ca sa pot descarca fisierele de tip pdf, pentru ca nu pot accesa grilele si alte fisiere pgf de pe situl inm
please:sorry:
Cel mai recent răspuns: Marius2000 , utilizator 18:24, 25 Aprilie 2010
danik a scris:

ce program trebuie sa am sau ce trebuie sa fac ca sa pot descarca fisierele de tip pdf, pentru ca nu pot accesa grilele si alte fisiere pgf de pe situl inm
please:sorry:

adobe reader
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilant 2009 elena mituta elena mituta va rog ajutati-ma :( nu pot lucra in pdf bilant 2009,am incercat toate modalitatile, precizez ca pc are xp sp2 si adobe 9.3, dar nu este conectat la net, cum ... (vezi toată discuția)
Bilant pdf lenareg lenareg Imi poate spune cineva de ce dupa descarcrea programului de de bilant de la ANAF in PDF nu ma lasa sa introduc datele? (vezi toată discuția)
Versiunea actualizata pentru declaratia 112 (soft a si soft j) - metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [u][i]Metode de preluare declaratia 112 dintr-o luna anterioara: [/i][/u] 1. Daca este aceeasi versiune si in luna urmatoare: Efectuati o copie a fisierului ... (vezi toată discuția)